Czerwone Wino i cebula-duszony mostek paschalny

Czerwone Wino i cebula-duszony mostek paschalny jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 439 kalorii, 42g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Jeśli masz liście tymianku, sól koszerna, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwone Wino i cebula-duszony mostek paschalny, Mostek Duszony W Winie, oraz Czerwone Wino-Duszony Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1 łyżkę. sól, pieprz, musztarda i tymianek razem w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę po całym mostku.
Rozgrzać olej w owalnym piekarniku (ok. do 17 w.) lub szerokie 8-qt. garnek* na średnim ogniu.
Dodać mostek i gotować, obracając raz, aż powstanie ciemnobrązowa skórka, 4 do 5 minut na stronę.
Przełożyć mostek na talerz.
Dodaj 2 szklanki bulionu do garnka i doprowadzić do wrzenia, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna garnka. Wymieszać z winem, śliwkami i brązowym cukrem. Powrót mostek do garnka, strona tłuszczu w dół, i przykryć cebulą i czosnkiem. Przykryć garnek i wstawić do piekarnika. Gotować przez 3 godziny, obracając mięso w połowie. Ponownie obrócić mięso i dodać pozostały bulion filiżanki i marchew do garnka. Gotować, pod przykryciem, aż marchew będzie miękka, 30 do 45 minut.
Ostudzić, a następnie schłodzić przez noc (do twardego mięsa).
Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić go.
Przenieść mostek do deski do krojenia i pokroić w poprzek ziarna. Rozetrzyj plastry mięsa na dużej patelni do pieczenia. Za pomocą łyżki szczelinowej ułóż cebulę, marchew i śliwki na mięsie.
Gotuj soki pozostałe w garnku na dużym ogniu około 10 minut, aby nieco zmniejszyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na mięso wlać 2 szklanki soków (resztę zostawić na zupę), przykryć szczelnie patelnię folią i piec, aż mięso będzie gorące, około 45 minut.
Przełożyć mięso na duży talerz, używając szerokiej szpatułki. Łyżka cebuli, marchewki, śliwek i niektórych soków na wierzchu i podawać z chrzanem.
* Schmaltz jest dostępny w sklepie mięsnym na niektórych rynkach i w niektórych sklepach mięsnych. Jeśli nie masz wystarczająco dużego garnka na cały mostek, pokrój go na pół i ułóż dwie połówki w garnku; po dodaniu cebuli dodaj wystarczającą ilość dodatkowego płynu (około 2 szklanki bulionu i resztę butelki wina), aby mięso było pokryte 3/4.