Czerwone Wino i cebula-duszony mostek paschalny

Czerwone Wino i cebula-duszony mostek paschalny
Czerwone Wino i cebula-duszony mostek paschalny jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 439 kalorii, 42g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Jeśli masz liście tymianku, sól koszerna, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwone Wino i cebula-duszony mostek paschalny, Mostek Duszony W Winie, oraz Czerwone Wino-Duszony Mostek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Wymieszać 1 łyżkę. sól, pieprz, musztarda i tymianek razem w małej misce. Rozetrzyj mieszaninę po całym mostku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Rozgrzać olej w owalnym piekarniku (ok. do 17 w.) lub szerokie 8-qt. garnek* na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać mostek i gotować, obracając raz, aż powstanie ciemnobrązowa skórka, 4 do 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Przełożyć mostek na talerz.
6
Dodaj 2 szklanki bulionu do garnka i doprowadzić do wrzenia, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna garnka. Wymieszać z winem, śliwkami i brązowym cukrem. Powrót mostek do garnka, strona tłuszczu w dół, i przykryć cebulą i czosnkiem. Przykryć garnek i wstawić do piekarnika. Gotować przez 3 godziny, obracając mięso w połowie. Ponownie obrócić mięso i dodać pozostały bulion filiżanki i marchew do garnka. Gotować, pod przykryciem, aż marchew będzie miękka, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
śliwkiśliwki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Ostudzić, a następnie schłodzić przez noc (do twardego mięsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić go.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Przenieść mostek do deski do krojenia i pokroić w poprzek ziarna. Rozetrzyj plastry mięsa na dużej patelni do pieczenia. Za pomocą łyżki szczelinowej ułóż cebulę, marchew i śliwki na mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
śliwkiśliwki
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
11
Gotuj soki pozostałe w garnku na dużym ogniu około 10 minut, aby nieco zmniejszyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Na mięso wlać 2 szklanki soków (resztę zostawić na zupę), przykryć szczelnie patelnię folią i piec, aż mięso będzie gorące, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Przełożyć mięso na duży talerz, używając szerokiej szpatułki. Łyżka cebuli, marchewki, śliwek i niektórych soków na wierzchu i podawać z chrzanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
śliwkiśliwki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
14
* Schmaltz jest dostępny w sklepie mięsnym na niektórych rynkach i w niektórych sklepach mięsnych. Jeśli nie masz wystarczająco dużego garnka na cały mostek, pokrój go na pół i ułóż dwie połówki w garnku; po dodaniu cebuli dodaj wystarczającą ilość dodatkowego płynu (około 2 szklanki bulionu i resztę butelki wina), aby mięso było pokryte 3/4.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchmaltzSchmaltz
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia43
Magazyn