Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem czekoladowym

Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem czekoladowym
Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem czekoladowym może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 390 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka wody, sos czekoladowy, gruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem Mascarpone, Czerwone Wino Gotowane Gruszki, oraz Czerwone Wino Gotowane Gruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij dno każdej gruszki i rdzenia od dołu, aby nadać każdej gruszce płaskie dno, aby stała pionowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2
Połączyć wino, wodę, cukier, sok z cytryny, cynamon i anyż w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i ułóż gruszki na bokach w rondlu. Dusić gruszki przez 10 do 12 minut. Obrócić gruszki i kontynuować gotowanie do miękkości i łatwo szturchnąć widelcem, 8 do 10 minut. W razie potrzeby pracuj partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Posiekana Czerwona Cebula Do PodaniaPosiekana Czerwona Cebula Do Podania
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany1-calowy Plaster Boczku, Drobno Posiekany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjąć gruszki z mieszanki winnej i umieścić w naczyniu do serwowania, stojąc prosto. Kontynuuj wrzący sos do wina, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, 5 do 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Napełnij rdzeń każdej gruszki sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
5
Na każdą gruszkę polać sosem winnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn