Czerwone Wino Gotowane Gruszki

Czerwone Wino Gotowane Gruszki
Need a bezglutenowy i wegetariański napój? Czerwone wino gotowane gruszki może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką gruszki bartlett, śmietanę, pomarańczę pępkową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gruszki Gotowane W Winie, Czerwone Wino Gotowane Gruszki, oraz Rozmaryn Czerwone Wino Gotowane Gruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-qt. rondel, połączyć wino, kawałki pomarańczy, 1 1/2 szklanki cukru, cynamon, goździki, i 2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
PomarańczowyPomarańczowy
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj gruszki, zmniejsz ogień na wolnym ogniu i umieść na gruszkach, aby zanurzyć je w płynie. Gotować, pod przykryciem, aż gruszki będą miękkie po przekłuciu, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
3
Tymczasem w małej misce ubijamy razem ser, śmietanę i 2 łyżki. cukier aż będzie bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połówki gruszki podawać w płytkich miseczkach, każda z ok. 1/4 szklanki płynu do kłusowania i odrobiną słodzonego sera. Zachowaj pozostałą ciecz do innego użytku, na przykład przyprawione na gorąco wino, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
GruszkaGruszka
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn