Czerwone Wino-Braised Shortribs

Czerwone Wino-Braised Shortribs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj dań z czerwonego wina. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 6,75 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1321 kalorii, 45g białka, oraz 107 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka liści laurowych, pasta pomidorowa, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowe Shortribs Wspaniale Duszone, Duszone Bułeczki Z Ciepłymi Przyprawami, oraz BBQ Shortribs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. przyprawić krótkie żeberka solą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Praca w 2 partiach, brązowe krótkie żeberka ze wszystkich stron, około 8 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Przełożyć krótkie żebra na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
4
Wylać wszystkie oprócz 3 łyżek kapieli z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj cebulę, marchew i seler do garnka i gotuj na dużym ogniu, często mieszając, aż cebula będzie rumiana, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać mąkę i koncentrat pomidorowy; gotować, mieszająctrwale, aż dobrze połączone i głęboki czerwony, 2-3 protokół.Wymieszaj z winem, a następnie dodaj krótkie żeberka z dowolnymi nagromadzonymi sokami. Doprowadzić do wrzenia; obniżyć ogień do średniego i gotowaćniewolone wino jest zmniejszona o połowę, o 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WinoWino
7
Dodaj allherbs do garnka wraz z czosnkiem. Wymieszać w magazynie. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
8
Gotować, aż żeberka będą miękkie, 2-2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
9
Przenieś krótkie żeberka na talerz. Odcedzić sos z garnka do miarki. Łyżka tłuszczu z powierzchni sosu i wyrzucić; doprawić sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Podajemy na płytkach na puree ziemniaczanym z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
1
Aby sprawdzić, czy żebra są zrobione, pociągnij za kość. Powinien się swobodnie wysuwać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
żeberkażeberka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn