Czerwone niebo nocą
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 529 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.77 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rozmaryn, syrop cukrowy rozmaryn, sok z 1 cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić syrop cukrowy z rozmarynu, połącz wodę z cukrem w rondlu i zagotuj, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i dodać gałązki rozmarynu.
Niech strome przez 25 minut. Odrzuć rozmaryn i ostudzić.
Napełnij shaker koktajlowy lodem.
Dodaj calvados, rum, sok z cytryny i syrop cukrowy z rozmarynu. Mieszać do ostygnięcia, o 10 sekund. Przelej do szklanki Typu highball (Long) wypełnionej lodem.
Napełnić do połowy wierzchu piwem imbirowym, a następnie na wierzch piwem cava.
Dekoruj gałązką rozmarynu.