Czerwone Jabłka Cynamonowe
Czerwone Jabłka cynamonowe to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jabłek, syrop kukurydziany, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłka Cynamonowe, Stovetop Cynamonowe Jabłka, oraz Cynamonowe Kandyzowane Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj wodę, syrop i cukier razem, aż osiągnie brązowy kolor karmelu (w temperaturze około 250 stopni F na termometrze cukierkowym).
Zdjąć z ognia i dodać cynamon i czerwone zabarwienie. Lekko schłodzić. Tymczasem wciśnij kij do rdzenia każdego jabłka. Jabłka zanurzamy 1 na raz w ciężkim czerwonym syropie, dobrze odsączamy i układamy na maślanej blasze do ostygnięcia.