Czerwone Chile przetarte słodkie ziemniaki z zieloną cebulą Vinaigrette
Czerwone Chile przetarte słodkie ziemniaki z zieloną cebulą Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie marynata. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, olej canolan, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chile-polędwica i zielone nachos Chile, Fasolka szparagowa ze słodką cebulą Vinaigrette, oraz Placki ziemniaczane z zieloną cebulą vinegrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Specjalne wyposażenie: 6-calowe drewniane szaszłyki, moczone w wodzie przez 30 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
1
Wymieszać ocet, wodę, cebulę, kolendrę, miód, sól i pieprz, do smaku, w blenderze, aż będzie gładka. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Ubić razem chili w proszku, cynamon, kminek, cukier, sól i pieprz, do smaku, w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
2
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Plastry ziemniaków posmarować olejem po obu stronach i doprawić przyprawą natrzeć z jednej strony. Szaszłyk 2 plastry ziemniaków na 2 szaszłyki (tak ziemniaki leżą płasko) i umieścić na grillu, pocierać stronę w dół i gotować, aż złoty kolor i skorupa uformowała, 2 do 3 protokół. Przekręcić szaszłyki i kontynuować grillowanie, aż druga strona będzie złoty kolor i ziemniaki są po prostu gotowane przez, 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć na talerz i natychmiast skropić zieloną cebulą vinaigrette, zieloną cebulą i posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm