Czerwone, białe i jagodowe lody
Czerwone, białe i jagodowe lody to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz lody vanillan, syrop kukurydziany, dżem truskawkowy i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Czerwone, białe i jagodowe lody, Jagodowe Ciastka Lodowe, oraz Czarno-białe lody dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubić dżem, syrop kukurydziany i ocet trzepaczką do uzyskania gładkości. Złóż jagody i truskawki, aż będą pokryte.
Łyżka lodów do 8 miseczek deserowych. Top z mieszanki jagodowej.