Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym Mascarpone
Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym Mascarpone mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 673 kalorie, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać serek, masło, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 237 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tort z czerwonego aksamitu z lukrem serowym, Tort Z Czerwonego Aksamitu Z Lukrem Serowym, oraz Tort Z Czerwonego Aksamitu Z Lukrem Serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj kubki jumbo muffin (3 1/2 cala średnicy i 2 cale głębokości) masłem lub sprayem do gotowania i lekko mąkę, wybijając nadmiar mąki lub układając je papierami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W małej misce wymieszaj barwnik spożywczy i proszek kakaowy, aby uzyskać gładką pastę. Odstawić. Używając miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i cukier rozgnieć na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Kakao W Proszku
Masło
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu, a następnie dodać pastę kakaową, kontynuując bicie. Zmniejsz prędkość miksera do średniej i ubijaj ciasto przez około 4 minuty. W średniej misce przesiać mąkę tortową, mąkę uniwersalną, sól i sodę oczyszczoną. Wanilię wymieszać z maślanką (można to zrobić w miarce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
Soda Oczyszczona
Maślanka
Wanilia
Kakao W Proszku
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać mieszankę mąki w 3 krokach na przemian z maślanką w 2 krokach, zaczynając i kończąc na mące. Ubijaj na średniej prędkości, aż składniki zostaną połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Mąka Uniwersalna
5
Dodać śmietanę i ocet i ubić na małej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Ocet
6
Napełnij kubki muffin trzy czwarte pełne z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
7
Piec przez 25 do 35 minut, aż babeczki poczują jędrność w dotyku i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Nie przesadzaj, bo babeczki wyschną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić w patelniach na 5 minut, a następnie rozpakować na stojaku z drutu i ostudzić całkowicie przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
9
Aby lukier: w dużej misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła, ubić masło, serek śmietankowy i cukier puder na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty. Beat w mascarpone na bardzo niskiej prędkości, aż tylko w połączeniu. (Bądź ostrożny; po dodaniu mascarpone, nadmierne bicie może sprawić, że lukier zsiadnie.) Wymieszać z ekstraktem z wanilii lub mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Ekstrakt Z Mięty Pieprzowej
Mascarpone
Lukier
Wanilia
Masło
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Wierzch każdej muffinki zamrozić lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
11
Posypać zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej, Jeśli za pomocą, równomiernie na babeczki.