Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym Mascarpone

Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym Mascarpone
Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym Mascarpone mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 673 kalorie, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać serek, masło, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 237 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Tort z czerwonego aksamitu z lukrem serowym, Tort Z Czerwonego Aksamitu Z Lukrem Serowym, oraz Tort Z Czerwonego Aksamitu Z Lukrem Serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj kubki jumbo muffin (3 1/2 cala średnicy i 2 cale głębokości) masłem lub sprayem do gotowania i lekko mąkę, wybijając nadmiar mąki lub układając je papierami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszaj barwnik spożywczy i proszek kakaowy, aby uzyskać gładką pastę. Odstawić. Używając miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło i cukier rozgnieć na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu, a następnie dodać pastę kakaową, kontynuując bicie. Zmniejsz prędkość miksera do średniej i ubijaj ciasto przez około 4 minuty. W średniej misce przesiać mąkę tortową, mąkę uniwersalną, sól i sodę oczyszczoną. Wanilię wymieszać z maślanką (można to zrobić w miarce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszankę mąki w 3 krokach na przemian z maślanką w 2 krokach, zaczynając i kończąc na mące. Ubijaj na średniej prędkości, aż składniki zostaną połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Dodać śmietanę i ocet i ubić na małej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
OcetOcet
6
Napełnij kubki muffin trzy czwarte pełne z ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
7
Piec przez 25 do 35 minut, aż babeczki poczują jędrność w dotyku i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Nie przesadzaj, bo babeczki wyschną.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić w patelniach na 5 minut, a następnie rozpakować na stojaku z drutu i ostudzić całkowicie przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
9
Aby lukier: w dużej misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła, ubić masło, serek śmietankowy i cukier puder na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty. Beat w mascarpone na bardzo niskiej prędkości, aż tylko w połączeniu. (Bądź ostrożny; po dodaniu mascarpone, nadmierne bicie może sprawić, że lukier zsiadnie.) Wymieszać z ekstraktem z wanilii lub mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
MascarponeMascarpone
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Wierzch każdej muffinki zamrozić lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
11
Posypać zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej, Jeśli za pomocą, równomiernie na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miętowy CrunchMiętowy Crunch
BabeczkiBabeczki
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
12
Smak
13
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
14
Piekarnia i kawiarnia od 199
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn