Czerwona Soczewica Bengalska

Czerwona Soczewica Bengalska
Czerwona soczewica bengalska może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka proszku chile, mielona kurkuma, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mieloną kurkumę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cytrynowe Nadziewane Wiśniami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj bengali Dum aloo , jak zrobić styl bengali Dum aloo, Cheat ' s soczewica & warzywa brązowy ryż Biryani (ft. Sunrice Rice & Soczewica) + Gratis, oraz Ziemniaki Bengalskie dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn