Czerwona Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Czerwonej sałatki ziemniaczanej z boczkiem. Ten przepis służy 6. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć ziemniaki do dużego garnka, dodać wodę na przykrycie i doprawić 1/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, 8 do 10 protokół.
Odcedzić i lekko ostudzić.
Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni, aż chrupiące.
Odcedzić na ręcznikach papierowych i drobno posiekać.
W dużej misce, połączyć ziemniaki, posiekany boczek, papryka, cebula i szalotki.
W małej misce ubić oliwę z oliwek, ocet, musztardę, majonez, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Wlać mieszaninę ziemniaków, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce lub służyć w temperaturze pokojowej.