Czerwona Sałatka: Radicchio z granatem Chile Vinaigrette
Czerwona Sałatka: Radicchio z granatem Chile Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 327 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Jeśli masz ocet winny, orzechy pistacjowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Radicchio z granatem Chile Vinaigrette, Czerwona Sałatka: Radicchio z granatem Chile Vinaigrette, oraz Granat kozi ser Sałatka z granatu domowej roboty Vinaigrette / Progressive Dinner & Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet z czerwonego wina, melasę z granatu i płatki chili blender lub mini robot kuchenny. Przy uruchomionej maszynie powoli mżawka w obu olejach. Wyłączyć maszynę i wymieszać sok z cytryny i cukier; doprawić solą i czarnym pieprzem. Zużyć od razu lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni. Dobrze wstrząsnąć przed użyciem.Prep radicchio: połówki każdej głowy radicchio przez rdzeń.
Usunąć rdzeń z każdej połowy, wykonując cięcie w kształcie litery v po obu stronach rdzenia; wyrzucić rdzeń.
Pokrój radicchio poprzecznie na ½ - calowe wstążki, umieszczając je w dużej misce; odstawić.
Dodać nasiona granatu i orzechy pistacjowe do miski z radicchio wstążki.
Skropić około 3 łyżki przygotowanego vinaigrette na górze; wrzucić do połączenia.
Podawać natychmiast na poszczególnych talerzach. Zakończyć szczyptą różowej soli i mielonym czarnym pieprzem.Jak to: jak Ładowanie...