Czerwona komosa ryżowa Mindy Fox, surowe szparagi i sałatka z endywii z ogolonym Parmigiano-Reggiano
Czerwona komosa ryżowa Mindy Fox, surowe szparagi i sałatka z endywii z ogolonym Parmigiano-Reggiano mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,02 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, belgijską endywię, komosę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana Sałatka Portobello Z Ogolonym Parmigiano-Reggiano, Sałatka makaronowa Penne z ogolonym Parmigiano-Reggiano, oraz Figi i Prosciutto z miętą i ogolonym Parmigiano-Reggiano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniej wielkości rondla wlać dwie szklanki wody.
Dodaj quinoa. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, aby utrzymać gotowanie na wolnym ogniu. Gotować, aż quinoa wchłonie wodę, o 15 protokół.
W międzyczasie Ustaw dużą suchą patelnię na średnim ogniu i dodaj orzeszki piniowe. Toast orzeszki piniowe, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, 4 do 6 protokół.
Po zakończeniu przenieś orzeszki piniowe na talerz i wyłącz ciepło.
Odciąć końcówki szparagów, a następnie ćwiartować końcówki wzdłuż. Cienko pokroić łodygi szparagów w poprzek na niewielkim przekątnym.
Pokrój endywię w poprzek po przekątnej na plastry o grubości 1/2 cala. Odrzuć podstawy endywii.
Po zakończeniu quinoa, rozłożyć go na dużej blasze do pieczenia ustawić na stojaku z drutu (w ten sposób dno szybko ochładza).
Niech quinoa ostygnie, około pięciu do dziesięciu minut.
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki, plus 1/2 łyżeczki soli, i delikatnie wrzucić. Sałatkę podzielić na cztery talerze i podawać, przyprawiając większą ilością soli do smaku.