Czerwona Kapusta Z Morelami I Octem Balsamicznym
Czerwona kapusta z morelami i octem balsamicznym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka konfitur morelowych, mielony pieprz, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wątróbki Z Kurczaka Z Porami, Octem Balsamicznym I Suszonymi Morelami, Czerwona kapusta z octem balsamicznym i żurawiną, oraz Przepis na dusz z czerwonej kapusty (z jabłkiem, bekonem i octem balsamicznym).
Instrukcje
Masło lub margarynę rozpuścić w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, ziele angielskie i gałkę muszkatołową; wrzuć na 1 minutę.
Saute aż dobrze pokryte, o 2 protokół.
Dodać konfitury morelowe i ocet. Wrzucić, aż soki są zredukowane do glazury i kapusta jest chrupiąca-delikatna, o 6 protokół. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać, pod przykryciem, w lodówce, jeśli robisz z wyprzedzeniem.