Czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj czerwoną kapustę z kiełbasą i jabłkami spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, kapustę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kiełbasa wędzona z kapustą i jabłkami, Duszona czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami, oraz Kiełbasa N 'kapusta" makaron " ze smażonymi jabłkami.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju rzepakowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Usuń osłonki z 6 uncji indyka włoskiej kiełbasy.
Dodaj kiełbasę i 1 szklanka cienko pokrojonej czerwonej cebuli na patelnię; gotować 4 protokół lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj 6 szklanek cienko pokrojonej czerwonej kapusty, 1 1/2 szklanki drobno posiekanego obranego jabłka Granny Smith, 2/3 szklanki soku jabłkowego, 2 łyżki ciemnobrązowego cukru, 2 łyżki octu z czerwonego wina, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki suszonego tymianku, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i 1 liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż kapusta jest miękka, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liść laurowy.