Czerwona kapusta z jabłkiem

Czerwona kapusta z jabłkiem
Kapusta czerwona z jabłkiem to przepis bezglutenowy i bezmleczny na 6 porcji. Ta przystawka ma 108 kalorii, 3 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup ocet winny, cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 35% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także Kapusta czerwona z jabłkiem, Kapusta czerwona z jabłkiem i Surówka jabłkowa z czerwonej kapusty.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmuj na papierowe ręczniki, aby odciekły.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W zalewie podsmaż cebulę i jabłko, aż będą miękkie. Wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut lub do miękkości. Dodaj zarezerwowany boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn