Czerwona kapusta z grzanym portem i gruszkami
Przepis czerwona kapusta z grzanym Port & gruszki mogą być wykonane w około 2 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 156 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, cebula, ocet winny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Grzana czerwona kapusta z klementynkami, Sałatka z czerwonej kapusty z gruszkami i orzechami włoskimi, oraz Garnek zapiekany przyprawiony czerwoną kapustą z jabłkami lub gruszkami.
Instrukcje
Wszystkie składniki z wyjątkiem gruszek umieść na dużej patelni i przykryj szczelną pokrywką. Gotować na małym ogniu przez 1 godzinę, następnie mieszać przez gruszki. Przykryć i gotować przez 1 godzinę więcej, aż kapusta będzie naprawdę miękka. Jeśli w którymś momencie kapusta wygląda na suchą, dodaj odrobinę wody. Jeśli na końcu patelni nadal jest ciecz, obróć ciepło w prawo, aby go odparować. Doprawić odrobiną soli i podawać. Kapustę można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzoną lub zamrożoną. Następnie podgrzej na patelni lub w kuchence mikrofalowej.