Czerwona kapusta taty
Czerwona kapusta taty wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, zmielony cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i jabłka i saute 3 do 4 protokół, do miękkości.
Dodaj pokrojoną kapustę, wino, wodę, ocet, cukier, cynamon, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, częściowo przykryć i dusić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Dodać starte ziemniaki i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut, aż mieszanina zgęstnieje i ziemniaki jest miękka, często mieszając.