Czerwona i niebieska Lemoniada Jagodowa
Potrzebujesz bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap deser? Czerwona i niebieska Lemoniada Jagodowa może być super przepisem do wypróbowania. Za $1.0 za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 137 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, sok z cytryny, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czerwony i niebieski koktajl lemoniady, Lemoniada Z Hibiskusa Z Czerwonej Jagody, oraz Blue and Red Berry Smoothie.
Instrukcje
W blenderze połącz sok z cytryny, maliny, jagody i cukier. Przykryj i przetwarzaj, aż się połączą. Odcedź i wyrzuć nasiona.
W 2-1 / 2 qt. dzban, połącz mieszankę jagód i wodę.
Wlać do pojemnika zamrażarki. Przykryj i zamroź 8 godzin lub na noc.
Tuż przed podaniem wyjmij z zamrażarki i odstaw na 45 minut lub do slushy.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Błoto pośniegowe działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "