Czerwona fasola i Spaghetti
Czerwona fasola i Spaghetti może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 246 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Mieszanka fasoli, soli, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Kremowe Spaghetti z fasolą, oraz Spaghetti z kurczakiem i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę opłukać i umieścić w dużym garnku. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, aż fasola będzie miękka, około 1 godziny; dodaj więcej wody, jeśli to konieczne, aby zapobiec wysuszeniu i przypaleniu.
Gdy fasola będzie miękka, dodaj spaghetti i gotuj do al dente. Doprawić solą do smaku.