Czerwona fasola i ryż
Jeśli u pacjenta występuje około około 45 minut do wydania w kuchni, czerwona fasola i ryż może być ogromny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Na 1,15 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Przepis ten zachwycił 1476 osób. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz seler, kreolski przyprawy lub, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Czerwony Ryż Z Kiełbasą Habanero I Czerwoną Fasolą, Czerwona Fasola I Ryż, oraz Czerwona fasola i ryż.
Instrukcje
Umieść suszoną fasolę w dużej misce i przykryj je zimną wodą o kilka cali.
Odstawić na 8 godzin lub na noc. (Można je szybko namoczyć, wkładając je do miski i zalewając wrzącą wodą, przykrywając je o 2 cale, a następnie pozwalając im moczyć przez dwie godziny.)
Ugotuj fasolkę z szynką, czosnkiem, cebulą, wodą:
Fasolę, szynkę, czosnek, posiekaną cebulę i wodę umieścić w dużym (8-quart) garnku i doprowadzić do wrzenia. Reduce to gotować na wolnym ogniu i przykryć, gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka.
Usuń szynki, oddziel mięso od kości:
Z garnka wyjąć szynkę do naczynia.
Niech ostygnie lekko, a następnie rozdrobnić mięso z dala od kości. Wróć mięso z powrotem do garnka.
Dodaj seler, papryka, Worcestershire i przyprawy. Przykryć i gotować przez kolejną godzinę lub aż mieszanina zgęstnieje.
Doprawić do smaku sosem Tabasco, solą i pieprzem.