Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać czerwoną fasolę i ryż spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, papryka, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), oraz Fasola Francuska ryż, zdrowa fasola Francuska ryż z siemieniem lnianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć posiekany boczek w ciężkim 4-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu, aż bekon będzie brązowy i wytopi się tłuszcz, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę, czerwona papryka, i czosnek; smażyć, aż cebula jest złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Czosnek
Cebula
3
Dodaj ryż i mieszaj, aż będzie pokryty, około 1 minuty. Wymieszać z liśćmi laurowymi, pastą pomidorową, kminkiem, papryką i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Liście Laurowe
Papryka
Kminek
Ryż
Sól
4
Dodaj 4 szklanki wody i fasoli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; przykryć i gotować, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Ryż
5
Wyjąć z ognia; odstawić pokryte 10 minut. Ryż puch z widelcem.