Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać czerwone curry marynowane Spódnica Steak Fajitas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 696 kalorii, 29g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz r miód, pasta curry, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spódnica Steak Fajitas, Spódnica Steak Fajitas, oraz Spódnica Steak Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać pastę curry, olej rzepakowy i 1/4 szklanki soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Umieścić steki w dużym naczyniu do pieczenia i płaszcz z obu stron w połowie mieszanki curry. Przykryć steki i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Miód i pozostałe 2 łyżki soku z limonki ubijamy w misce; odstawiamy połowę mieszanki do dressingu gotowanych steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozgrzej grill do wysokiej, lub podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć steki z mieszanki curry i posypać solą i pieprzem z obu stron. Grilluj steki na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron, kilka razy szczotkując mieszanką miodowo-wapienną. Gotować steki średnio rzadkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć steki z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieścić mięso na półmisku i natychmiast skropić zarezerwowaną mieszanką miodowo-limonkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Ułóż tortille na płaskiej powierzchni i umieść plastry steków w środku. Top z marynowaną pieczoną papryką, grillowaną cebulą i odrobiną kremu z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Suszony Pieprz Arbol
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Zwijamy się i jemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life Savers
1
Połącz ocet winny biały, ocet jabłkowy, cukier, sól i czosnek w małym rondlu na dużym ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli
Ocet Winny Biały
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wyjąć rondel z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Umieść czerwoną i żółtą paprykę i oregano w średniej misce i dodaj mieszaninę octu. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć paprykę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 2 dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.