Czerwona Curry Marynowana Spódnica Steak Fajitas

Czerwona Curry Marynowana Spódnica Steak Fajitas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać czerwone curry marynowane Spódnica Steak Fajitas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 696 kalorii, 29g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jeśli masz r miód, pasta curry, ocet ryżowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać awokado hass można śledzić to danie główne z Czekoladowy Koktajl Z Awokado jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spódnica Steak Fajitas, Spódnica Steak Fajitas, oraz Spódnica Steak Fajitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać pastę curry, olej rzepakowy i 1/4 szklanki soku z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CurryPasta Curry
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Umieścić steki w dużym naczyniu do pieczenia i płaszcz z obu stron w połowie mieszanki curry. Przykryć steki i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Miód i pozostałe 2 łyżki soku z limonki ubijamy w misce; odstawiamy połowę mieszanki do dressingu gotowanych steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej grill do wysokiej, lub podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć steki z mieszanki curry i posypać solą i pieprzem z obu stron. Grilluj steki na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron, kilka razy szczotkując mieszanką miodowo-wapienną. Gotować steki średnio rzadkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć steki z grilla i odstawić na 10 minut przed krojeniem ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieścić mięso na półmisku i natychmiast skropić zarezerwowaną mieszanką miodowo-limonkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Ułóż tortille na płaskiej powierzchni i umieść plastry steków w środku. Top z marynowaną pieczoną papryką, grillowaną cebulą i odrobiną kremu z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Zwijamy się i jemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1
Połącz ocet winny biały, ocet jabłkowy, cukier, sól i czosnek w małym rondlu na dużym ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć rondel z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Umieść czerwoną i żółtą paprykę i oregano w średniej misce i dodaj mieszaninę octu. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć paprykę i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 2 dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli8trochę posiekanej cukiniiSos BBQ, taki jak Bobby Flay sos BBQSos BBQ, taki jak Bobby Flay sos BBQ1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowyOlej rzepakowy8trochę posiekanej cukiniiSzesnaście 6-calowych tortilli z mąki, owiniętych folią i rozgrzanych na grillu przez 5 minutSzesnaście 6-calowych tortilli z mąki, owiniętych folią i rozgrzanych na grillu przez 5 minut591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście kolendryświeże liście kolendry12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony2dojrzałe awokado Hass, obrane, pestki i posiekanedojrzałe awokado Hass, obrane, pestki i posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwer miódr miód1Sok z limonkiSok z limonki1porcja startego parmezanuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1porcja startego parmezanudrobno posiekane świeże oreganodrobno posiekane świeże oregano591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwona pasta curryczerwona pasta curry2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino białe lub ocet ryżowywino białe lub ocet ryżowy2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego2papryka czerwona pieczona, obrana, posiekana i cienko pokrojonapapryka czerwona pieczona, obrana, posiekana i cienko pokrojona2palona żółta papryka, obrana, posiekana i cienko pokrojonapalona żółta papryka, obrana, posiekana i cienko pokrojona8trochę posiekanej cukiniiBBQ rub, takie jak Bobby Flay BBQ RubBBQ rub, takie jak Bobby Flay BBQ Rub907papryka habanerostek ze spódnicy, cięty na pół lub na trzecie w poprzekstek ze spódnicy, cięty na pół lub na trzecie w poprzek2Spód: okruszki z herbatników graham1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu2Cebula Vidalia pokrojona w plastry grubości 1/4 calaCebula Vidalia pokrojona w plastry grubości 1/4 cala

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn