Czekoladowy Tort Internetowy

Czekoladowy Tort Internetowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowego ciasta internetowego. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mąka, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj dwie okrągłe patelnie na ciasto o średnicy 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, soda oczyszczona i 1 1/2 szklanki białego cukru przesiać razem w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać 1/2 szklanki skracania i 1-1 / 4 szklanki odparowanego mleka. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym przez 2 minuty. Ubić jajka i ubić przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
SkracanieSkracanie
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanych patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Mżawka 1 kwadrat stopionej czekolady w spirali na wierzchu każdego ciasta. Linie piórek z nożem, aby utworzyć wzór sieci.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Niech ciasto ostygnie w patelniach przez 10 minut, a następnie wyjąć z patelni i niech ciasto ostygnie całkowicie.
1
Połącz 2 kwadraty niesłodzonej stopionej czekolady, 1 1/3 szklanki skrócenia, 1 szklanka białego cukru, 3/4 szklanki mleka odparowanego i wanilię razem i ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1
Każdą ostudzoną warstwę ciasta przeciąć poziomo na pół.
2
Rozłóż 1/4 nadzienia między każdą warstwą, tworząc ciasto 4 warstwowe z projektem strony internetowej na wierzchu. Boki mrozu z pozostałym wypełnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn