Czekoladowy Pływak
Czekoladowy Float może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 232 kalorie . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, ekstrakt waniliowy, tłuszcz piekarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostępny na Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Z oceną Spoonacular wynoszącą 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Babeczki Cherry Coke Float z czekoladową skorupką , Mus czekoladowy w czekoladowej skorupce i Ciasto czekoladowo-daktylowe z czekoladową polewą toffi .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wsyp do rondla 1 szklankę cukru i 2 szklanki wody, zagotuj.
W średniej misce utrzyj tłuszcz i 1/2 szklanki cukru, aż do uzyskania gładkiej masy.
Wymieszaj mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; wmieszaj do ubitej masy na przemian z mlekiem, tak aby ciasto nie było zbyt gęste. Wmieszaj wanilię.
Wlej wodę z cukrem do naczynia żaroodpornego o pojemności 2 litrów. Łyżeczką nakładaj masę czekoladową do syropu cukrowego, formując kluski.
Piecz przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku. Łyżką cedzakową wyjmij pierogi na talerze, polej syropem i podawaj.