Czekoladowy Pływak

Czekoladowy Pływak
Czekoladowy Float może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 232 kalorie . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, ekstrakt waniliowy, tłuszcz piekarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostępny na Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Z oceną Spoonacular wynoszącą 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Babeczki Cherry Coke Float z czekoladową skorupką , Mus czekoladowy w czekoladowej skorupce i Ciasto czekoladowo-daktylowe z czekoladową polewą toffi .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Wsyp do rondla 1 szklankę cukru i 2 szklanki wody, zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
W średniej misce utrzyj tłuszcz i 1/2 szklanki cukru, aż do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wymieszaj mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; wmieszaj do ubitej masy na przemian z mlekiem, tak aby ciasto nie było zbyt gęste. Wmieszaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Wlej wodę z cukrem do naczynia żaroodpornego o pojemności 2 litrów. Łyżeczką nakładaj masę czekoladową do syropu cukrowego, formując kluski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6
Piecz przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku. Łyżką cedzakową wyjmij pierogi na talerze, polej syropem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn