Czekoladowy Pudding Ricotta z sosem truskawkowym

Czekoladowy Pudding Ricotta z sosem truskawkowym
Czekoladowy Pudding Ricotta z sosem truskawkowym to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, słodko-gorzką czekoladę, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekoladowy Pudding Ricotta, Galetki Z Czekoladą, Truskawkami I Ricottą, oraz Cytrynowo-Makowe bułeczki Ricotta z sosem truskawkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić sos: truskawki i cukier zmiksować w robocie kuchennym, aż będą gładkie. Przecedzić puree przez drobny sitko siatkowe. Przykryć i przechowywać w lodówce. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Aby zrobić budyń: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Lekko masło 6 (6-uncja) budyń kubki. Ułóż filiżanki na dużej patelni do pieczenia. Roztopić czekoladę w średniej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą. Odstawić roztopioną czekoladę. Zmiksować ricottę, 1/4 szklanki cukru, żółtka, skórkę pomarańczową, ekstrakt migdałowy, cynamon i sól w robocie kuchennym, aż będzie bardzo gładka. Zmiksować w roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Przez CiastoPrzez Ciasto
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieść mieszaninę ricotta do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Za pomocą miksera elektrycznego z mocowaniem trzepaczki ubijamy białka w innej dużej misce z kremem tatarskim, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubić w pozostałej 1/3 szklanki cukru. Kontynuuj bicie, aż utworzą się półprzezroczyste szczyty. Złożyć białka do mieszanki ricotta. Łyżka mieszaniny do przygotowanych filiżanek. Napełnij patelnię wystarczającą ilością gorącej wody, aby dostać się do połowy boków kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Przez CiastoPrzez Ciasto
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec, aż pudding puffs lekko, ale centra są nadal kremowe, o 25 protokół (budyń stanie się gęsty i kremowy, gdy zimno). Przed wyjęciem z łaźni wodnej pozostaw puddingi do lekkiego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjmij kubki kremu z wanny. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
8
Uruchom nóż po bokach puddingów, aby poluzować. Odwróć puddingi na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Polać sosem truskawkowym wokół puddingów i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn