Czekoladowy Pudding Pops
Czekoladowy pudding Pops może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, skrobię kukurydzianą, szczyptę soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przepis Na Pudding Czekoladowy, Domowy Budyń Czekoladowy Pops, oraz Malinowy Budyń Czekoladowy Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w średnim rondlu na średnim ogniu, dobrze mieszając trzepaczką. Gotować przez 8 minut lub aż będzie gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii i czekolady, mieszając, aż będzie gładka.
Przenieś mieszaninę do miski; umieść miskę w wypełnionej lodem misce. Powierzchnię puddingu przykryć bezpośrednio folią; całkowicie schłodzić. Łyżka czekolady mieszaninę równomiernie do 6 (4-uncji) ice-pop formy. Góra z pokrywką; włóż kije rzemieślnicze. Zamrażać przez 4 godziny lub do całkowitego zamrożenia.