Czekoladowy Plunge

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czekoladowego zanurzenia. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 473 kalorie, 3G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, półsłodką czekoladę Piekarską, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Peter ' s Plunge (Après-Ski Slammer), Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami, oraz Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikrofalowy syrop kukurydziany i śmietana do ubijania w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 min. albo aż mieszanina się zagotuje.
Dodać czekoladę; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
Podawać na ciepło jako dip z pokrojonymi świeżymi owocami, różnymi ciasteczkami, precelkami i / lub kostkami ciasta.