Czekoladowy Placek Jedwabny
Czekoladowe jedwabne ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, śmietana, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square), oraz Test Czekoladowego Mleka {: Czekoladowe Naleśniki Jedwabne}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiel ciasteczka w robocie kuchennym.
Wymieszać z masłem, aż okruchy są zwilżone. Naciśnij na 9-calowej patelni do ciasta. Schłodzić przez 15 minut.
Piec do zestawu, 10 do 12 protokół.
Ostudzić na stojaku z drutu.
W rondlu na średnim ogniu wymieszać 1/4 szklanki śmietany, czekolady i pianek, aż będzie gładka, 5 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 15 minut.
Ubij 1 szklankę śmietany, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać kakao; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów. Wymieszać jedną trzecią bitej śmietany do mieszaniny czekolady; delikatnie złożyć mieszaninę czekolady do bitej śmietany. Mieszanka łyżka do Pie powłoki; gładkie góry. Schłodzić do Ustawienia, około 2 godzin.
Pozostałą śmietanę ubić z cukrem; podawać z ciastem.