Czekoladowy Mus Z Tofu
Czekoladowy mus z tofu może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 76 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką truskawki, kakao w proszku, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy mus z tofu, Mus Czekoladowy Tofu, oraz Czekoladowy Mus Z Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czekoladę i mleko w misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na MEDIUM (50%) 2 minuty, mieszając po każdej minucie.
Dodać kakao w proszku; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę czekolady do pojemnika blendera.
Dodaj tofu; okładka. Zmiksować na gładką masę.
Dodaj krem z prawoślazu; wymieszaj z trzepaczką do dobrze wymieszanego. Kryć się.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do schłodzenia. Dodać każdą porcję z 1/2 szklanki truskawek.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)]()
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.