Czekoladowy krem mleczny

Czekoladowy krem mleczny
Milk Chocolate Fudge to deser bezglutenowy . Ten przepis pozwala na przygotowanie 60 porcji, każda zawiera 84 kalorie , 1 g białka i 4 g tłuszczu . Za 15 centów za porcję przepis ten pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania na talerzu, przepis ten zajmuje około 20 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, serka śmietankowego, kawałków mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Wypróbuj Pistachio Milk Chocolate Chip Cookies , Milk Chocolate Florentine Cookies i Chocolate Fudge Cookies, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozpuść w kuchence mikrofalowej kawałki czekolady i serek śmietankowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
Dodaj orzechy i wanilię. Stopniowo mieszaj cukier puder, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
3
Wlać do natłuszczonej formy kwadratowej o wymiarach 8 cali. Schłodzić.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn