Milk Chocolate Fudge to deser bezglutenowy . Ten przepis pozwala na przygotowanie 60 porcji, każda zawiera 84 kalorie , 1 g białka i 4 g tłuszczu . Za 15 centów za porcję przepis ten pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania na talerzu, przepis ten zajmuje około 20 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, serka śmietankowego, kawałków mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Wypróbuj Pistachio Milk Chocolate Chip Cookies , Milk Chocolate Florentine Cookies i Chocolate Fudge Cookies, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Rozpuść w kuchence mikrofalowej kawałki czekolady i serek śmietankowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
Dodaj orzechy i wanilię. Stopniowo mieszaj cukier puder, aż się połączy.