Czekoladowy Krem Jajeczny
Czekoladowy krem jajeczny to dodatek, który serwuje 1. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ten przepis z Foodnetwork wymaga kakao w proszku, niskotłuszczowego mleka, cukru i wody seltzer. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kremowe lody czekoladowe bez jajek z ciasteczkami z kawałkami czekolady, Kremowe lody czekoladowe bez jajek z ciasteczkami z kawałkami czekolady, oraz Czekoladowy Krem Jajeczny.
Instrukcje
W małej filiżance wymieszaj proszek kakaowy i cukier.
Dodaj wodę i dobrze wymieszaj, aż powstanie pasta. Odłóż na bok.
Wlej mleko do wysokiej szklanki fontanny. Powoli dodaj wodę seltzer. Delikatnie wymieszaj.
Powoli skrop syrop czekoladowy, uważając, aby jak najmniej zakłócać pianę. Delikatnie wymieszaj wysoką łyżką. Twój napój powinien być 2-tonowy, czekoladowo-brązowy na dole z białą pianką na górze.