Czekoladowy Ganache

Czekoladowy Ganache
Need a przystawka bezglutenowa? Czekoladowy Ganache może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, oraz 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache.

Instrukcje

1
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać śmietanę na małej patelni z sosem na średnim ogniu. Doprowadzić tylko do wrzenia, obserwując bardzo uważnie, ponieważ jeśli zagotuje się przez kilka sekund, zagotuje się z garnka. Gdy krem się zagotuje, zalej posiekaną czekoladę i ubijaj, aż będzie gładka. W razie potrzeby wymieszać z rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
SOSSOS
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
3
Ganache lekko ostygnie przed polaniem na ciasto. Zacznij od środka ciasta i pracuj na zewnątrz. Aby uzyskać puszyste lukier lub nadzienie czekoladowe, pozostaw do ostygnięcia, aż będzie gęsty, a następnie ubijaj trzepaczką, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn