Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj czekoladowego drobiazgu. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis od Foodnetwork ma 10 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki mięty, mąkę samoistnie rosnącą, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowy Drobiazg Dla Dwojga, Czekoladowy Drobiazg, oraz Czekoladowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Tłuszcz i mąka 13 na 9 na 2-calową patelnię. W misce ubić jajka i masło, dodać brązowy cukier, następnie stopniowo dodawać mąkę i dobrze wymieszać. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
3
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec przez 25 do 30 minut. Ostudzić i pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
4
Przygotuj budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
5
Lekko ostudzić. Blondie pokruszyć na kawałki, włożyć z powrotem do szklanego naczynia i posypać sherry. Łyżka puddingu nad blondynkami. Śmietanę ubić z cukrem aż do uzyskania sztywnych szczytów. Łyżkę bitej śmietany na całkowicie schłodzony drobiazg. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.