Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Bourbon Pecan może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, ekstrakt z wanilii, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 46 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Bourbon Pecan, Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Bourbon Pecan, oraz Placek dyniowy budyń chlebowy z twardym sosem Bourbon-Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić sos: wymieszać 1 1/4 szklanki cukru i wody w dużym dużym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wymieszać w syropie kukurydzianym i soku z cytryny. Zwiększyć ogień i gotować bez mieszania, aż syrop zmieni głęboki bursztyn, szczotkując boki patelni mokrą szczotką do ciast i od czasu do czasu wirując patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć z ognia; wlać 1 1/4 szklanki śmietany (mieszanina będzie bąbelki), mieszać na małym ogniu, aż karmel stopi się i gładkie. Zwiększyć ogień i gotować, aż sos zmniejszy się do 1 2/3 szklanki, często mieszając, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Wyjąć z ognia; wymieszać z orzechami pekan i bourbonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
5
Aby zrobić budyń: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Połącz mleko, 2 szklanki śmietany i 1 szklankę cukru w dużym rondlu na średnim ogniu, mieszaj, aż cukier się rozpuści i mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
8
Ubić jajka i wanilię w dużej misce, aby wymieszać. Stopniowo ubijać w mieszaninie czekoladowej; dodać kostki chleba i odstawić, aż chleb wchłonie część kremu, mieszając od czasu do czasu, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Przenieść mieszaninę do szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali. Przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C), aż ustawi się w środku, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
11
Budyń podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z ciepłym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę