Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady
Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i chipsami czekoladowymi może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 61 fanów. Mieszanka lekko bitej śmietany, jajka, żółtko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady, Babeczki Budyniowe Czekoladowe Z Prażonymi Orzechami Włoskimi, Domowe, oraz Domowe Batoniki Musli: Czekoladowe Chipsy I Orzechy Włoskie.
Instrukcje
1
Wrzucić kostki chleba, 1/2 Puchar chipsy czekoladowe, i tosty orzechy włoskie w dużej misce do mieszania.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubij 1/2 szklanki śmietany, 1/2 szklanki pół na pół i kakao w ciężkim średnim rondlu do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki czekolady chipsy; mieszać na małym ogniu, aż stopi się i gładkie. Stopniowo ubijać w pozostałej 1/2 szklanki śmietany i 1/2 szklanki pół na pół.