Czekoladowy Bochenek truflowy z sosem malinowym
Czekoladowy truflowy Bochenek z sosem malinowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 4G białka, oraz 38 g tłuszczu. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, ekstrakt z wanilii, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe ciasto truflowe z sosem malinowym, Czekoladowy Bochenek Truflowy, oraz Czekoladowy Bochenek Truflowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Line a 9-x 5-calowa patelnia do chleba z folią. Odstawić.
Roztopić czekoladę, masło i 1/2 szklanki syropu kukurydzianego w ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
W małej miseczce ubijamy 1/2 szklanki śmietany do ubijania i żółtka. Stopniowo mieszać do mieszaniny czekolady, stale ubijając. Gotować na średnim ogniu 11 minut lub aż mieszanina osiągnie 16
Wyjąć z ognia i ostudzić 45 minut lub aż mieszanina osiągnie temperaturę pokojową.
Ubić Pozostałe 1 1/2 szklanki śmietany do ubijania, cukier puder i ekstrakt waniliowy z dużą prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złożyć do mieszaniny czekolady, aż nie pozostanie białe smugi.
Wlać mieszaninę czekolady do przygotowanej patelni. Przykryć i zamrozić 3 godziny lub do momentu, aż będzie jędrny.
Maliny i 1/3 szklanki syropu kukurydzianego przetwarzać w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Mieszankę malin wlać przez sitko z siatki drucianej do szklanej miarki o pojemności 2 filiżanek, odrzucając nasiona. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Delikatnie odwróć patelnię na talerz do serwowania; zdejmij patelnię i folię. Bochenek czekolady pokroić na 12 porcji i podawać z sosem malinowym.