Czekoladowy Bochenek Cukinii
Czekoladowy Bochenek cukinii to przystawka, która serwuje 12. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 12g tłuszczu i w sumie 249 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczenia kakao, sody oczyszczonej, mielonego cynamonu i półsłodkich kawałków czekolady. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chocolate Wonder Cukinia Bochenek, Czekoladowy Bochenek Cukinii, oraz Ciasto Czekoladowe Z Cukinią.
Instrukcje
W dużej misce posmaruj masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajka i wanilię.
Połącz mąkę, kakao, sól, sodę oczyszczoną i cynamon; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki tylko do zwilżenia. Złożyć cukinię i kawałki czekolady.
Łyżka do natłuszczonego 8-calowego. x 4-w. Bochenek.
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.