Czekoladowo-pomarańczowy budyń chlebowy Trishie
Trishie czekolada i pomarańczowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 464 kalorie, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka skórki pomarańczowej, sok pomarańczowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 36%. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Pomarańczowo-Czekoladowy, Budyń Chlebowy Czekoladowo-Pomarańczowy, oraz Budyń Chlebowy Z Marmoladą Pomarańczową.
Instrukcje
Wymieszać białe i brązowe cukry w małej misce.
Wlać połowę mieszanki cukru do osobnej miski i zmiksować z masłem, skórką pomarańczową, sokiem pomarańczowym i cynamonem.
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdej kromki chleba.
Pokrój każdą kromkę chleba na pół po przekątnej. Ułóż Trójkąty chleba w sposób nakładający się w naczyniu do pieczenia 8x8 cali z masłem w dół.
Pozostały cukier, startą czekoladę, mleko, śmietanę i jajka umieścić w blenderze i zmiksować do całkowitego wymieszania.
Wlać mieszaninę czekolady na chleb, upewniając się, aby równomiernie przykryć chleb. Przykryć i schłodzić przygotowane danie przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec budyń chlebowy, aż złoty kolor i ustawić, 30 do 40 protokół.