Czekoladowo-Orzechowy Deser Wstążkowy
Chocolate & Peanut Butter Ribbon deser jest bezglutenowe przyprawa. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jeśli masz półsłodką czekoladę Piekarską, cukier, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czekoladowo-Orzechowy Deser Wstążkowy, Deser Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, oraz Deser Czekoladowy Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
8 ciasteczek zmiksować na drobne okruchy; wymieszać z masłem. Nacisnąć na dno wyłożonej folią patelni bochenkowej 9x5 cali.
Kolejne 4 składniki ubić w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Ubij w 3 szklankach zimnego Bata.
Łyżka 1/2 szklanki śmietany ser mieszaniny w małej misce; wymieszać w roztopionej czekolady, aż do wymieszania.
Rozłóż połowę pozostałej mieszanki twarogu na skorupie; top z mieszaniny czekolady. Przykryć pozostałą mieszaniną twarogu.
Zamrozić 4 godziny lub do twardości. Odwróć deser na talerz.
Zdejmij folię, a następnie ponownie Odwróć deser na talerz, aby warstwa okruchów znalazła się na dnie. Grubo złamać pozostałe pliki cookie. Górny deser z pozostałym chłodnym batem i połamanymi ciasteczkami.