Czekoladowo-Orzechowy Deser Wstążkowy

Czekoladowo-Orzechowy Deser Wstążkowy
Chocolate & Peanut Butter Ribbon deser jest bezglutenowe przyprawa. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Jeśli masz półsłodką czekoladę Piekarską, cukier, kremowe masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czekoladowo-Orzechowy Deser Wstążkowy, Deser Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, oraz Deser Czekoladowy Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
8 ciasteczek zmiksować na drobne okruchy; wymieszać z masłem. Nacisnąć na dno wyłożonej folią patelni bochenkowej 9x5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Kolejne 4 składniki ubić w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij w 3 szklankach zimnego Bata.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Łyżka 1/2 szklanki śmietany ser mieszaniny w małej misce; wymieszać w roztopionej czekolady, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozłóż połowę pozostałej mieszanki twarogu na skorupie; top z mieszaniny czekolady. Przykryć pozostałą mieszaniną twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Zamrozić 4 godziny lub do twardości. Odwróć deser na talerz.
7
Zdejmij folię, a następnie ponownie Odwróć deser na talerz, aby warstwa okruchów znalazła się na dnie. Grubo złamać pozostałe pliki cookie. Górny deser z pozostałym chłodnym batem i połamanymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn