Czekoladowo-Orzechowe Blondies
Czekoladowo-orzechowe Blondies to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, półsłodkie kawałki czekolady, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj White Chocolate Peanut Butter Blondies, Biała Czekolada, Masło Orzechowe M I m Blondies, oraz Masło Orzechowe I Czekolada Mleczna Chip Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzewamy do 177°. patelnia 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania.
W dużej misce, beat brązowy cukier i masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w maśle orzechowym, wanilii i jajek, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia. Wymieszać kawałki czekolady.
Piec 30 do 35 minut lub aż zestaw i złoty kolor. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.