Czekoladowo-Migdałowe Krówki
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, półsłodką czekoladę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowo-pomarańczowe placki krówkowe, Czekoladowo-Orzechowe Placki Krówkowe, oraz Zdrowa Ciemna Czekolada Masło Orzechowe Fudge Granola Kwadraty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia i spód linii woskowanym papierem.
Melt 12 oz. czekolada ze śmietaną w żaroodpornej misce ustawionej na średniej patelni 1 1/2 cala gotującej się wody, ubijając, aż będzie gładka (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Zdjąć patelnię z ognia i ubić wanilią i solą, aż będzie gładka. Odstawić.
Roztop pozostałą czekoladę w innej misce ustawionej na tej samej patelni gotującej się wody, ubijając, aż będzie gładka.
Wlać zwykłą czekoladę do przygotowanej patelni i rozprowadzić równomiernie na dnie. Przechowywać w lodówce przez około 10 minut, aby ustawić czekoladę.
Czekoladę i śmietanę rozprowadzić na czekoladzie.
Posypać równomiernie migdałami i delikatnie wcisnąć do czekolady.
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, pod przykryciem, aż do bardzo twardego, 3 do 4 godzin lub na noc.
Cienki, ostry nóż na krawędziach patelni. Obrócić mieszaninę na deskę do krojenia i oderwać woskowany papier. Obróć krówkę w prawo-w górę i ostrym nożem pokrój na 64 (1-calowe) kwadraty.
Odstawić na kilka minut w temperaturze pokojowej przed podaniem.