Czekoladowo-Migdałowe Krówki

Czekoladowo-Migdałowe Krówki
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, półsłodką czekoladę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowo-pomarańczowe placki krówkowe, Czekoladowo-Orzechowe Placki Krówkowe, oraz Zdrowa Ciemna Czekolada Masło Orzechowe Fudge Granola Kwadraty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia i spód linii woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Melt 12 oz. czekolada ze śmietaną w żaroodpornej misce ustawionej na średniej patelni 1 1/2 cala gotującej się wody, ubijając, aż będzie gładka (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć patelnię z ognia i ubić wanilią i solą, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
4
Roztop pozostałą czekoladę w innej misce ustawionej na tej samej patelni gotującej się wody, ubijając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
5
Wlać zwykłą czekoladę do przygotowanej patelni i rozprowadzić równomiernie na dnie. Przechowywać w lodówce przez około 10 minut, aby ustawić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Czekoladę i śmietanę rozprowadzić na czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KremKrem
7
Posypać równomiernie migdałami i delikatnie wcisnąć do czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
8
Ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, pod przykryciem, aż do bardzo twardego, 3 do 4 godzin lub na noc.
9
Cienki, ostry nóż na krawędziach patelni. Obrócić mieszaninę na deskę do krojenia i oderwać woskowany papier. Obróć krówkę w prawo-w górę i ostrym nożem pokrój na 64 (1-calowe) kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Odstawić na kilka minut w temperaturze pokojowej przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn