Czekoladowo-Malinowe Serca
Need a dairy free side dish? Czekoladowo-malinowe serca mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, ciasto półksiężycowe, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 7451 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Malinowe babeczki z różowym kremem maślanym i koronkowymi czekoladowymi serduszkami, Malinowe babeczki z różowym kremem maślanym i koronkowymi czekoladowymi serduszkami, oraz Malinowe Serki Kruche I Malinowy Krem Z Serem Marshmallow Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia duży arkusz cookie z gotowania pergaminu papieru.
Rozwiń arkusz ciasta; pokrój na 8 kwadratów.
Umieść kwadraty na arkuszu ciastek.
Łyżka 2 łyżeczki orzechów laskowych rozłożone na 1 stronie każdego kwadratu. Na wierzchu 3 maliny i 4 kawałki czekolady. Złożyć ciasto nad nadzieniem; nacisnąć krawędzie, aby uszczelnić. Uformuj każdy z nich w kształt serca, jak pokazano, naciskając wcięcia w środku, aby uformować wierzch serca, zaokrąglając boki serca rękami.
Piec 13 do 17 minut lub aż serca są złotobrązowe.
W małej misce do mikrofalówki, wymieszać pozostałe 1 łyżka rozprzestrzeniania orzechów laskowych i pozostałe 1 łyżka czekolady chipsy. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 45 do 60 sekund lub do momentu mieszania mieszaniny gładkie. Łyżka do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Uszczelnij torbę; odetnij mały róg torby.
Serca posypać cukrem pudrem. Wycisnąć worek do skropienia każdego z mieszaniny czekolady.