Czekoladowo-Malinowe Batony Mascarpone

Czekoladowo-Malinowe Batony Mascarpone
Czekoladowo-malinowe batony Mascarpone mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 11g białka, oraz 42g tłuszczu. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz dżem malinowy, cukier granulowany, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Toffi Czekoladowe Mascarpone, Malinowe Batoniki Z Gorącą Czekoladą, oraz Batoniki Czekoladowo-Malinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: jedna metalowa patelnia do pieczenia 7 na 10 3/4 cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Spryskaj patelnię sprayem do gotowania oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Połóż 6-na-18-calowy kawałek papieru pergaminowego na patelni, pozwalając nadmiar papieru zwisać po bokach. Spryskać pergamin papier lekko z oleju roślinnego gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zmiksuj biszkopty, masło, kakao w proszku i brązowy cukier w robocie kuchennym, aż mieszanina utworzy wilgotne okruchy. Mocno dociśnij okruchy na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
RamięRamię
BiscottiBiscotti
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec przez 15 minut. Całkowicie ostudzić skórkę, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozprowadź dżem w równej warstwie na skorupie za pomocą szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1
Umieść czekoladę w małej misce nad rondelkiem z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średniej misce ubić ser, śmietanę, jajka, cukier granulowany i wanilię na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać ciasto na ostudzoną skórkę. Losowo łyżka roztopioną czekoladę na ciasto. Zawirować czekoladę do ciasta, za pomocą końcówki noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Piec do jasnego złota, a środek nadzienia lekko potrząsa, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przenieść naczynie do pieczenia na stojaku z drutu i ostudzić przez 1 godzinę. Przykryć patelnię plastikiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub najlepiej na noc, aż firma.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Uruchomić cienką szpatułką wokół sedges patelni poluzować nadzienie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Przetnij pręty na 1 1/2 na 2 cale za pomocą wilgotnego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn