Czekoladowo-Kokosowe Babeczki Aniołkowe

Czekoladowo-Kokosowe Babeczki Aniołkowe
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów wegetariańskich bez nabiału i zawierających lakto ovo , babeczki czekoladowo-kokosowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 19 centów za porcję otrzymasz deser na 18 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 114 kalorii . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jeśli masz pod ręką kokos, białka jaj, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to amerykańskie danie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 17% , to danie jest raczej złe. Czekoladowe babeczki Angel z polewą kokosową , Babeczki Angel Food z polewą czekoladową z bitą kokosową + chrupiące Phyllo Nest i Babeczki Coconut Angel Food są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść białka w dużej misce; pozostawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Połącz 1 szklankę cukru, mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Przesiej razem dwa razy; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Do białek dodać ekstrakt migdałowy, krem z kamienia nazębnego i sól; ubijaj na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj pozostały cukier, około 2 łyżki na raz, ubijając na najwyższych obrotach, aż powstanie sztywna, błyszcząca piana. Stopniowo dodawać mieszankę kakaową, po około 1/2 szklanki na raz. Delikatnie dodaj kokos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Wyłożone papierem foremki na muffiny napełnij do dwóch trzecich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec w temperaturze 350° przez 30–35 minut lub do momentu, aż uzyskasz złoty kolor, a wierzch będzie wyglądał na suchy. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn