Czekoladowo-czekoladowe babeczki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 61 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sodę oczyszczoną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekoladowe Babeczki, Czekoladowe Babeczki, oraz Pomarańczowe Czekoladowe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz kakao i 2 szklanki wrzącej wody w dużej żaroodpornej misce, mieszając do wymieszania i gładkiej; całkowicie ostudzić. Masło ubić mikserem, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kakao W Proszku
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką kakaową, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem z czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Czekolady
Masło
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
5
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
6
Piec przez 12 do 15 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Aby przygotować lukier czekoladowy, pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
Cukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
8
Zamrozić każdą babeczkę polewą czekoladową za pomocą metalowej końcówki nr 2D. na wierzchu po około 1 łyżce. kawałki czekolady.