Czekoladowo-ceglane babeczki do lodów
Czekoladowo-ceglane babeczki do lodów wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz migdałowe brickle chips, Funt ciasto, bitą polewą, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto przeciąć na pół poziomo.
Pokrój każde ciasto na pół na 6 (2-calowych) okręgów, używając 2-calowego okrągłego noża. Pozostałe ciasto należy zarezerwować do innego użycia.
Umieść 12 foliowych kubków do pieczenia w patelniach na muffinki; umieść 1 ciasto w każdej filiżance.
Wymieszać 1/2 szklanki migdałów brickle chips i tosty pekan do lodów. Zamrozić 1 godzinę lub do prawie twardego.
Łyżka lodów równomiernie na każdej rundzie ciasta, wypełniając do góry miseczki do pieczenia i lekko mocowując. Dollop równomiernie z bitą polewą. Zamrażać 8 godzin lub do firmy.
Mikrofalowy SOS krówkowy w wysokiej 30 sekund; mżawka nad babeczkami i posypać pozostałymi migdałowymi frytkami tuż przed podaniem.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy
Heath Bits O ' Brickle dla migdałowych chipsów brickle; można je znaleźć w pobliżu kęsów czekoladowych w lokalnym supermarkecie.