Czekoladowe toffi to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1653 kalorii, 11g białka, oraz 115 g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz blanszowane migdały, kakao w proszku, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto czekoladowo-daktylowe z czekoladową glazurą toffi, Ciasto czekoladowo-daktylowe z czekoladową glazurą toffi, oraz Toffee Chocolate Chip Cookies w / Chocolate Drizzle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia jednostronną blachę z silikonową matą do pieczenia lub olej ją dobrze z olejem roślinnym (lub użyć ciężkiej blachy nonstick pan).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Cukier wlać do środka rondla wyposażonego w termometr cukierkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite Octopus
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
3
Wlać wodę wokół krawędzi patelni i poczekać, aż woda zwilży cukier. (Możesz narysować czysty palec przez środek patelni, aby umożliwić przedostanie się wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać syrop kukurydziany i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
5
Dodać masło i gotować, aż mieszanina osiągnie 300 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)
6
Wyłączyć ogień i ubić kakao, a następnie wymieszać orzechy. Szybko wlać mieszaninę na środek przygotowanej patelni i niech się rozłoży, może nie dotrzeć do boków patelni. Odstawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Używając rąk (noszę rękawiczki, aby uniknąć odcisków palców), wyciągnij toffi z patelni i rozbij na duże kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku. Toffi będzie dobrze przechowywać do 2 tygodni w hermetycznym pojemniku.