Czekoladowe Puddingi Biszkoptowe

Czekoladowe Puddingi Biszkoptowe
Czekoladowe puddingi biszkoptowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sloe Gin & fruit biszkopt z budyniem, Puddingi Z Gorącej Czekolady, oraz Puddingi czekoladowo-Kokosowe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj wnętrzności ramekinów sprayem do gotowania. Rozprowadzić 1 łyżkę cukru pomiędzy 4 ramekinami, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce ubij żółtka i pozostałą 1/3 szklanki cukru ręcznym mikserem, aż żółtka będą bladożółte i cukier się rozpuści. W małej misce, połączyć kakao, mąka, i sól. W innej małej misce, połączyć wanilię i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Do jajek dodać połowę mieszanki kakaowej, a następnie połowę mieszanki mlecznej, ubić na gładką masę, a następnie dodać pozostałe mieszanki kakao i mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
JajkoJajko
MlekoMleko
5
W małej, czystej misce z czystymi ubijaczami ubij białka na sztywność. Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż białka do mieszaniny czekolady, aż zostaną włączone. Uważaj, aby nie wymieszać powietrza z białek. Podziel się między ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść ramekiny w patelni do pieczenia i ostrożnie napełnij patelnię gorącą wodą, aż dotrze do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec, aż ciasta wzrosną i centra wiosna z powrotem w delikatnym dotyku, 15 do 17 minut. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać śmietanę i brązowy cukier i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Gdy budynie są gotowe, wyjąć z wody i podawać z odrobiną słodzonej śmietany i posypać skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WodaWoda
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn