Czekoladowe Puddingi Biszkoptowe
Czekoladowe puddingi biszkoptowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajka, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sloe Gin & fruit biszkopt z budyniem, Puddingi Z Gorącej Czekolady, oraz Puddingi czekoladowo-Kokosowe.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj wnętrzności ramekinów sprayem do gotowania. Rozprowadzić 1 łyżkę cukru pomiędzy 4 ramekinami, aby pokryć.
W średniej misce ubij żółtka i pozostałą 1/3 szklanki cukru ręcznym mikserem, aż żółtka będą bladożółte i cukier się rozpuści. W małej misce, połączyć kakao, mąka, i sól. W innej małej misce, połączyć wanilię i mleko.
Do jajek dodać połowę mieszanki kakaowej, a następnie połowę mieszanki mlecznej, ubić na gładką masę, a następnie dodać pozostałe mieszanki kakao i mleka.
W małej, czystej misce z czystymi ubijaczami ubij białka na sztywność. Używając gumowej szpatułki, delikatnie złóż białka do mieszaniny czekolady, aż zostaną włączone. Uważaj, aby nie wymieszać powietrza z białek. Podziel się między ramekinów.
Umieść ramekiny w patelni do pieczenia i ostrożnie napełnij patelnię gorącą wodą, aż dotrze do połowy boków ramekinów.
Piec, aż ciasta wzrosną i centra wiosna z powrotem w delikatnym dotyku, 15 do 17 minut. W międzyczasie, w małej misce, wymieszać śmietanę i brązowy cukier i odstawić.
Gdy budynie są gotowe, wyjąć z wody i podawać z odrobiną słodzonej śmietany i posypać skórką pomarańczową.