Czekoladowe Pocałunki Bezowe
Przepis czekoladowe pocałunki bezy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten deser ma 15 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48 i kosztuje 3 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, białka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Czekoladowo-Orzechowe Bezowe Pocałunki, Bezowe Pocałunki, oraz Bezowe Pocałunki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 107°. linia 2 duże obramowane arkusze ciastek z pergaminem.
Białka umieścić w czystej suchej misce i ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości do uzyskania piany.
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego, zwiększ prędkość do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina utworzy miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier granulowany i dalej ubijać, aż białka będą sztywne i błyszczące.
W osobnej misce przesiać cukier cukierniczy z kakao do wymieszania. Pracując w trzecich częściach, posyp miksturę kakaową białkami i delikatnie złóż, aż do całkowitego włączenia.
Przenieś do dużej torby ziplock. Uszczelnij worek, wyciągając nadmiar powietrza. Odetnij mały kawałek jednego dolnego rogu torby. Wyduś bezy przez otwór na arkusze ciastek, tworząc małe "pocałunki" o średnicy około 2 cali.
Piec przez 1 godzinę, aż bezy będą twarde i suche. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy na 15 minut w piekarniku.
Niech bezy ostygną na arkuszach na drucianych stojakach, a następnie delikatnie obrać z pergaminu. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.